Nyheter

Delvator AB anställer

Jimmy Arvidssons är senaste tillskottet för Delvator. Jimmy är 39 år och är född och uppvuxen i Skinnskatteberg. Han har tidigare arbetat som egen företagare i entreprenadbranschen och har mycket god kännedom om och lång erfarenhet av entreprenadmaskiner.

Han har samlat på sig stor kunskap under sina år som entreprenör, arbetsledare och maskinägare. Jimmy har nu siktet inställt på en ny bana inom försäljning.

–  Jag har funderat ett tag på att arbeta mer med försäljning och nu när möjligheten infann sig, ser jag verkligen fram emot det. Att dessutom få arbeta med Delvator som har ett så starkt varumärke som Hitachi är extra intressant. Som entreprenör själv tror jag nog att jag kan få fin kontakt med kunderna och en god förståelse för deras behov, säger Jimmy.

Jimmy har tidigare erfarenheter från Hitachis entreprenadmaskiner, speciellt hjullastare och grävare.

– Det räcker man tittar på maskinerna, så märker man att det är kvalitetsprodukter. Jag har fått möjlighet att testa de nya serie-7 modellerna och det var otroligt kul. De är verkligen fina, säger han.

Delvators vd Jonas Coltén är också väldigt glad att presentera vår nya säljare.

– Jimmys långa erfarenhet av entreprenadmaskiner och goda kundförståelse gör att vi kan täcka upp med bra expertis och möta den ökade efterfrågan i området. Jag är övertygad om att han kommer att stärka vår marknadsposition och skapa nya möjligheter i vår verksamhet. 

Jimmys distrikt kommer att vara Dalarna och Värmland, vilket passar honom utmärkt, då han bor precis på södra dalgränsen.

– Nu inleder jag mitt nya arbete med att successivt presentera mig för Delvators Hitachikunder. Det ska bli kul att lära känna företagen och entreprenörerna och få en bild över området, avslutar Jimmy.