Nyheter

Emirates SkyCargo lanserar ny bokningsplattform

Emirates SkyCargo har lanserat en ny bokningsplattform tillsammans med mjukvaruföretaget WiseTech Global. Med hjälp av WiseTech Globals plattform CargoWise kan Emirates flygfrakts speditörer utföra bokningar direkt via Emirates SkyCargo efter en kortare registreringsprocess.

Den nya tekniska lösningen skapar en förbättrad användarupplevelse och en smidigare bokningsprocess.

– Vi på Emirates SkyCargo strävar alltid efter att göra transportprocessen mer effektivt. Vi är mycket glada över att kunna samarbeta med WiseTech och koppla samman CargoWise till vårt eget Emirates SkyChain-system. Det ger våra flygfrakts speditörer en förbättrad direktåtkomst för att söka efter tillgängliga flyg och göra bokningar direkt via Emirates SkyCargo. Det sparar tid och effektiviserar hela bokningsprocessen, säger Nabil Sultan, Divisional Senior Vice President på Emirates SkyCargo.

Plattformen lanserades redan den 1 september 2021 och i slutet av månaden kommer majoriteten av Emirates SkyCargo-kunder kunna göra bokningar via plattformen.

Om Emirates SkyCargo

Emirates SkyCargo är flygbolagets flygfraktavdelning och från Dubai fraktar de till drygt 140 destinationer världen över. Flygfrakter erbjuds på Emirates flygmodeller Boeing 777 och Airbus A380.

Om Wisetech Global & CargoWise

WiseTech Global är en ledande utvecklare och leverantör av mjukvarulösningar till logistikindustrin och har över 18 000 kunder i mer än 165 länder. Plattformen CargoWise är en del av globala leveranskedjan och är utformad för att möta logistikindustrins behov.

Bild av adege