Nyheter

Volvo CE bjuder på en omfattande upplevelse på CONEXPO-CON/AGG 2023

Nu har anmälan öppnat för CONEXPO-CON/AGG 2023 och Volvo Construction Equipment kan meddela att besökarna, både fysiskt och online, kommer att få uppleva företagets senaste maskiner, teknologi och tjänster – inklusive eldriven och autonoma produkter – i Volvos monter i Las Vegas.

– Vårt tema i år är ‘Change Starts Here. We’re ready for it, säger Stephen Roy, vd för region Nordamerika på Volvo CE. Vi kommer att visa upp de maskiner och tjänster som hjälper våra kunder att lyckas i en snabbföränderlig bransch som i allt högre grad fokuserar på hållbarhet.

Ytterligare detaljer kommer att släppas närmare mässan, men besökarna kan förvänta sig det senaste ur branschens ledande sortiment av eldrivna anläggningsmaskiner, samt fler möjligheter att kliva in och testa maskiner än någonsin tidigare. De första nordamerikanska leveranserna av ECR25 Electric minigrävare och L25 Electric kompakthjullastare kommer nu, medan ytterligare tre modeller nyligen har lanserats för leverans under 2023 (alla fem modeller finns redan tillgängliga på den svenska marknaden via Swecon).

Produktivitet och teknologi för bästa tillgänglighet kommer också att stå i centrum. Detta inkluderar Volvos Assist-tjänster, som bland annat innehåller maskinstyrning med inbyggd lastindikering, och ActiveCare® Direct, det avancerade telematiksystemet som ger användaren realtidsdata och praktiska insikter om sina maskiner.

Volvo CE:s monter kommer även att vara tillgänglig på den digitala Volvo Virtual Events-plattformen för de som inte kan ta sig till Las Vegas. Bland innehållet finns maskinpresentationer, utbildningssessioner och möjligheter att interagera med människor på mässan. Mer information om hur man registrerar sig för de virtuella evenemangen kommer inom kort.

– Oavsett om besöket görs fysiskt eller online, så kommer besökaren att ha mycket att ta in, säger Roy.

CONEXPO-CON/AGG går av stapeln den 14–18 mars 2023 i Las Vegas. Volvo finns i monter F8926.

För att registrera dig, besök:

www.conexpoconagg.com 

och håll ett öga på:

www.volvoce.com/na