Nyheter

Game-changing Center invigt

I över ett år har projektet med etableringen av det hypermoderna Game-changing Center i Lidköping hållit på och fredag 12 maj var det stor invigning med flera hundra gäster på plats. Maria Stenström från 2030-Sekretariatet klippte bandet till stor applåd från kunder, leverantörer, partners och medarbetare.

I tillägg till InQuire har Sicopa, BEV-R och TruckTrust redan sina kontor och tankesmedjor i Game-changing Center.

Game-changing Center är där nya idéer både skal diskuteras och förverkligas. Här driftar InQuire stora varuflöden i norra-Europa och verklig gör dem långsiktigt hållbara.

Med huvudsäte i det moderna digitala Control Tower i Lidköping hanterar InQuire leveranser från hela kontinenten in till Nordiske lager, distribution av elektronik, vitvaror, kök, byggvaror, virke, snus, vin, sprit, öl och cider till flera tusen butiker och köpcentrum över hela Norden, samt planering och kontroll av leveranser till stora och små byggprojekt med kranbilar i hela Norge, leveranser av alkohol- och alkoholfria drycker till 10 000 restauranger och serveringsställen inom Sverige.

Game-changing Center är också en plats där människor och företag som vill förändra transportbranschen och göra den social och ekologiskt hållbar ska kunna mötas och inspireras av varandra.