Nyheter

En helt ny generation av Transit Custom och Tourneo Custom tar Europa med storm

Flexibla baksäten, elektriska skjutdörrar, 5G-modem och ett mobilt kontor är bara några av de utvalda funktionerna som Fords transportbilskunder kan njuta av i nya Transit Custom och Tourneo Custom. Med denna helt nya generation av de två transportbilarna finns det något för alla Fords europeiska kunder, som kan beställa skåpbilarna från och med idag.

Ford Pro presenterar sitt mest omfattande Transit Custom-sortiment hittills med den nya generationen av den populära skåpbilen. Transit Custom-serien är helt integrerad med Ford Pros digitala ekosystem av bland annat mjukvara och tjänster som hjälper företag att optimera sin vardag.

Nya Transit Custom erbjuder en rymlig kupé med en högteknologisk interiör – till exempel en 13” pekskärm med Fords avancerade SYNC 4 infotainmentsystem2 som drivs av ett nytt 5G-modem som talar med Ford Pro Services. Skåpbilen har också en ny och innovativ ratt som enkelt kan göras om till ett bord och förvandla kupén i skåpbilen till ett mobilt kontor.

– Vår helt nya Transit Custom har stora skor att fylla – Europas mest sålda van1 och den mest sålda bilen alla kategorier i Storbritannien förra året. Vi var därför verkligen tvungna att göra vårt allra yttersta för att leverera en ännu bättre skåpbil till våra kunder. Nya Transit Custom kommer med ny design, digitala ekosystem och innovativa lösningar som hjälper till att revolutionera våra kunders produktivitet, säger Hans Schep, generaldirektör, Ford Pro, Ford Europa.

Versionerna med EcoBlue dieselmotorer är redan i produktion med förväntad leverans i Europa i slutet av 2023. Fords europeiska kunder kan även beställa ett urval av andra versioner – inklusive laddhybrid, där den första förväntas levereras under våren nästa år. Den 100 % elektriska E-Transit Custom kommer därefter med förväntad leverans under sommaren.

Läs mer om:

E-Transit Custom