Nyheter

Patric Björnhammer, ny Head of Land Sales and Products

Patric Björnhammer kommer senast som vd från MAFA, ett bolag inom tillverkningsindustrin. Han har verkat inom många branscher och alltid med fokus på försäljning och marknadsföring.

– Mitt första intryck av DB Schenker är att det är ett fint företag med engagerade medarbetare och positiva framtidsplaner. Det ska bli kul att medverka på resan vi har framför oss, säger Patric Björnhammer, Head of Land and Sales Products på DB Schenker.

Patric Björnhammers roll är helt ny och innefattar ansvarsområden inom revenue & pricing, field sales, product & solutions.

– Jag kommer koordinera de här tre områdena så vi når våra mål för framtiden. Vi är ett drivet gäng med mycket erfarenhet och kommer samarbeta tätt för att utveckla klustret åt rätt håll, samtidigt som vi ska ha kul och fira längs vägen, säger Patric Björnhammer.

– Målet är givetvis att växa med kunderna, fortsätter han.

Förflytta DB Schenker att bli mer marknadsledande

Tillsammans med andra funktioner ska Patric bidra till DB Schenkers förflyttning att bli mer marknadsledande.

– Jag är väldigt sälj- och marknadsdriven och tror på proaktivt utmana kunder för att skapa win-win situationer, säger Patric.

Patric Björnhammers har jobbat på DB Schenker i en månad.

– Jag har fått ett varmt välkomnande och möts av positiva och engagerade kollegor. Det är en inspirerande miljö som jag trivs i och jag ser fram emot alla samarbeten, avslutar Patric.