Nyheter

Atoy/BDS ansluter sig som stödmedlem till Fordonsjuristen

– Fordonsjuristen har kommit som en ”blixt från en klar himmel” med hög kunskap och trovärdighet för branschens bästa samt utan olika tvingande krav, vilket passar våra medlemmar. Vår devis ”fri, stark och lönsam” rimmar bra med Fordonsjuristens opartiskhet och agerande, säger Mikael Wiman på Atoy/BDS.

– Inledningsvis var en del tveksamma till behovet av en branschförening som Fordonsjuristen, men nu får vi ett ytterligare kvitto på att det finns ett stort behov en opartisk och oberoende branschförening, säger Bo Ericsson på Fordonsjuristen.

– Undersökning efter undersökning visar på vilken nytta Fordonsjuristen gör och kan göra för sina medlemmar. Den höga kunskapen om branschen som undersökningarna tillför, leder till att vi kan råda våra medlemmar på ett helt nytt sätt då vi inte är bakbundna. Lite extra plus är naturligtvis våra medlemsförmåner som ingår i den låga medlemsavgiften, fortsätter Bo Ericsson.

– Gedigen kunskap om branschen i kombination med juridisk rådgivning och det stöd vi erbjuder våra medlemmar leder till att vi är mycket omtyckta, säger Ulf Stefansson som är jurist på Fordonsjuristen.

Foto: Florian Kurz