Nyheter

Nytt från OZZ XH1: Ploglampa och strålkastare för tuffa förhållanden

Som kreativ innovatör inom branschen för fordonsbelysning är OZZ stolta över att presentera det senaste tillskottet i sortimentet: OZZ XH1. Designad för att möta varierande förhållanden både på och utanför vägen, är XH1 en mångsidig produkt med hög prestanda och designkvalitet.

Mångsidig och automatiskt uppvärmd

OZZ XH1 är en mångsidig strålkastare/snöplogslampa med blinkers, ljusstyrka på 1700 lumen i halvljus och imponerande 3100 lumen i helljus.

Den automatiskt uppvärmda linsen säkerställer klarhet under alla väderförhållanden och räckvidden är imponerande med 1 lux vid 183 meter (halvljus) respektive 365 meter (helljus).

OZZ XH1 kombinerar funktionalitet med fantastisk design och sprider ett naturligt ljus på 5000 K. OZZ XH1 erbjuder enkel och lättjusterad montering på valfri sida av ditt fordon, tack vare sin flexibla och avtagbara design.

Noggrant testad

Precis som alla OZZ-produkter har XH1 genomgått noggranna tester för att säkerställa överlägsen kvalitet och prestanda. Allt från robust konstruktion och visuellt tilltalande design till optimerade funktioner, är utformade för att XH1 ska kunna leverera optimal prestanda i alla situationer.

Certifieringar för XH1 inkluderar ECE R10, R148 (R7, R6) och R149 (R112).

För mer information om OZZ XH1 och andra produkter i OZZ-sortimentet, besök:

ozzlights.com.