Nyheter

Garmin utökar täckningen för Outdoor Maps+

Garmin meddelar idag att man utökar täckningen för Outdoor Maps+ som nu även omfattar de europeiska länderna. Outdoor Maps+ är en TOPO PRO kartlösning över kartor för Europa och alla 50 stater i USA samt Kanada. Med en enda årlig betalning kan användare tå tillgång till globalt tillgängliga kartor, inklusive vägar och stigar, intressanta platser, höjdkurvor och ännu mer på sina kompatibla Garmin-enheter1.

Outdoor Maps+ kompletterar de kartor som finns förinlagda på utvalda Garmin smartwatches och handburna enheter med GPS med ännu fler funktioner, såsom:

Satellitbilder: Se ett högupplöst perspektiv från ovan med fotorealistiskt perspektiv som hämtas direkt till kompatibla enheter. Tillgängligt i hela världen.

Nattljus: Hitta de bästa platserna utan ljusföroreningar, för stjärnskådning, camping eller bara för att komma ut i naturen. Finns tillgängligt i hela världen.

HD reliefskuggning: Förbättrade kartdetaljer med skuggning som hjälper till att visuellt skildra höjdskillnader och med terrängfunktioner. Tillgängligt i USA och många europeiska länder.

2D-byggnader: I europeiska länder kan du se ett kartlager där byggnader syns, detta kan aktiveras eller inaktiveras efter användarens önskemål.

Prenumeration på Outdoor Maps+ finns tillgänglig för nedladdning nu till en kostnad på 610 kronor. Produkter som är kompatibla med Outdoor Maps+; Handhållna GPSMAPâ 67-serien, Montanaâ 700 och Alphaâ 300-serien samt samt smartwatches i serierna fēnix® 7 och epixÔ.

1TOPO PRO-data hämtas från premium leverantörer.