Nyheter

Zeppelin Sverige lanserar Cat Advansys – ett premium tandsystem optimerat för nordiska förhållanden

Zeppelin Sverige AB, återförsäljare för Caterpillar presenterar nu det senaste tillskottet från Caterpillars sortiment – Cat Advansys. Detta tandsystem är designat för optimal prestanda på hjullastare och grävmaskiner, och kommer att revolutionera branschen med sina förstärkta tänder och adaptrar.

Cat Advansys är ett tandsystem från Caterpillar, som ger mycket goda prestanda samtidigt som säkerheten är i fokus. De är utvecklade för att klara nordiska förhållanden, vilket innebär att de hanterar de högre brytkrafterna som genereras av dagens starka maskiner.

Produkthöjdpunkter inkluderar:

Förstärkta tänder och adapter för ökad hållbarhet

Enklare installation och borttagning för snabbare underhåll

Optimerad prestanda på både hjullastare (12–250 ton) och grävmaskiner (10–150 ton)

CAT Advansys tandadapter är mycket kraftig tack vare konstruktionen som inte har hål för en sprint, utan i stället håller tanden på plats med hjälp av hållare på sidan. Man byter tanden på ett enkelt sätt med hjälp av ett spärrskaft, ingen sprint att slå med slägga. Snabbare och även mycket säkrare för fingrar och ögon.

Cat Advansys tänder finns i många olika varianter för att alltid ha den optimala typen.

CAT Advansys ger lång livslängd, en tand som håller sig skarp hela livslängden, säkra och snabba byten och en mycket bra driftsekonomi i svenska förhållanden.