Nyheter

Zimply lanserar banbrytande AI-assistenter – revolutionerar inköp och orderhantering

Zimply lanserar två innovativa AI-assistenter utformade för att effektivisera inköps- och orderhanteringsprocesser. Zimply Incoming Order Registration AI Assistent registrerar inkommande ordrar i kundens affärssystem oavsett format eller språk. 

Zimply Purchase Order Matching AI Assistent använder avancerad AI för att läsa orderbekräftelser och matcha dem mot de ursprungliga beställningarna, vilket ger omedelbar precision och tillförlitlighet.

– Vi är glada över att introducera dessa banbrytande AI-assistenter i vårt utbud av lösningar och att dessutom kunna expandera våra tjänster inom inköp- och orderhantering, säger Malin Blomberg, VD för Zimply. Vårt mål är att ge företag verktyg som inte bara ökar effektiviteten utan också driver noggrannhet och enkel förvaltning. Med Incoming Order Registration och Purchase Order Matching AI Assistenterna kan företag förvänta sig en betydande minskning av manuella uppgifter och fel, vilket gör att deras team kan fokusera på mer värdeskapande uppgifter.