Nyheter

Logicenters stärker teamet inför framtidens utmaningar

Logicenters fortsatt sin kraftiga tillväxtresa. Bolaget utvecklar just nu 740 000 m2 i fem olika länder och inför hösten bygger logistiskfastighetsaktören vidare genom att
stärka sitt team med nio rekryteringar.

Logicenters är den ledande utvecklaren av moderna logistikfastigheter och finns närvarande i Sverige, Danmark, Norge, Polen, Finland. Logistikfastighetsaktören utvecklar nästan två miljoner kvadratmeter logistikytor och har långsiktiga visioner om att expandera ytterligare.

Inför hösten står det klart att bolaget satsar mot en fortsatt stark tillväxt genom att rekrytera ytterligare nio personer. Behovet att stärka teamet har uppstått då allt fler projekt är nära att slutföras men där 740 000 m2 fortsatt är under utveckling.

– Efter en underbar och välbehövlig sommarledighet är det dags för oss på Logicenters att sikta mot högre höjder. Jag är väldigt glad och stolt över att kunna välkomna våra nya medarbetare. De kommer vara till stor hjälp i vår fortsatta tillväxtresa. Den här stora satsningen kommer verkligen att driva verksamheten framåt, säger Matthias Kettelhoit, CEO på Logicenters.

Logicenters nya kollegor inför hösten:

Asset manager

Johanna Hollgren, Sverige
Gustav Olofsson, Sverige

Transaktion

Lucas K. Olsen, Danmark
Gustav Bergquist, Sverige
Aleksandra Slowinska, Polen

Development

David Flach, Danmark
Vegard Karlsen, Norge
Victor Lindholm, Sverige
Caroline Vilhemsson, BREEAM admin, Sverige